הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקלפים תפוחי אדמה ובטטה ומבשלים עד ריכוך במים רותחים..
במקביל מחמים מחבט חצי חבילה חמאה מוסיפים את הבצל הקצוץ עד הזהבה,מוסיפים את הפטריות הטריות..
מוסיפים למחבט שמנת מתוקה מלח,פלפל שחור,מעט גרדת אגוז מוסקט,אבקת עוף,שמים גם פרמזן ורבע כוס חלב..
לוקחים תבנית שמים את התפוח אדמה והבטטה ומעל שופחים את הרוטב מוסיפים בולגרית מגורדת וצהובה ולתנור עד השחמה בתאבון👩🍳.