ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
מבחר גבינות קשות ורכות מה שיש בבית
-
-
אופן ההכנה
-
0
להוציא מהפטריות את הרגל שלהן.
-
1
בקערה לשים את תערובת הגבינות - לדוגמא:.
-
2
כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן... לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי .
-
3
ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים.
-
4
למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך.
-
5
להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן.
-
6
להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם וטעיםםםם .
-
7
בתאבון .
0
להוציא מהפטריות את הרגל שלהן.
1
בקערה לשים את תערובת הגבינות - לדוגמא:.
2
כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן... לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי .
3
ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים.
4
למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך.
5
להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן.
6
להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם וטעיםםםם .
7
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים