תקציר המתכון: מתכון קלי קלות
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להוציא מהפטריות את הרגל שלהן
בקערה לשים את תערובת הגבינות - לדוגמא:
כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן... לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי
ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים
למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך
להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן
להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם וטעיםםםם
בתאבון