לןגן

פטריות ממולאות גבינה

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:34
פטריות ממולאות גבינה

תקציר המתכון: מתכון קלי קלות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא מהפטריות את הרגל שלהן

  2. בקערה לשים את תערובת הגבינות - לדוגמא:

  3. כף קוטג, ריקוטה, גבינת עיזים, צהובה מגורדת, פרמזן... לערבב הכל עם שן שום אחת ומעט פלפל אנגלי

  4. ניתן להוסיף לתערובת הגבינות גם מעט פסטו / בזיליקום/ טימין / כל עשב תיבול שאוהבים

  5. למלא את הפטריות בתערובת הגבינות ולהכניס לתנור לצלייה על חום גבוה, על 200 ל 10 דק בערך

  6. להוציא מהתנור ולפזר מעל גבינה מגורדת צהובה ופרמזן

  7. להכניס לתנור לעוד 2 דק ולהוציא את זה מוקדם וטעיםםםם

  8. בתאבון