ליקלות חציל לנקות ולימעוך עם מזלג להוסיף את המיץ לימון ו2 שיני שום ולערבב ..לסדר בצלחת הגשה ולפזר את הפיצוחים הקלוים ואז לטפטף מעט שמן זית מיסביב...
2
לציזיקי...
3
לקחת כלי יפה להגשה לשים את היוגורט היוני ולהוסיף את החומץ שזה הסוד , מלח, פילפל, שארית השום ואת השמיר הקצוץ לערבב הייטב ולזלף שמן זית ולשים מעל הכלי של החצילים יש אפשרות לערבב הכול יוצא מיטבל משגע....בהצלחה אורה...
1
ליקלות חציל לנקות ולימעוך עם מזלג להוסיף את המיץ לימון ו2 שיני שום ולערבב ..לסדר בצלחת הגשה ולפזר את הפיצוחים הקלוים ואז לטפטף מעט שמן זית מיסביב...
2
לציזיקי...
3
לקחת כלי יפה להגשה לשים את היוגורט היוני ולהוסיף את החומץ שזה הסוד , מלח, פילפל, שארית השום ואת השמיר הקצוץ לערבב הייטב ולזלף שמן זית ולשים מעל הכלי של החצילים יש אפשרות לערבב הכול יוצא מיטבל משגע....בהצלחה אורה...