לןגן

ציזיקי שלי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/09/2020 | 09:18
ציזיקי שלי

תקציר המתכון: מיתבל מיוחד קטיפתי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליקלות חציל לנקות ולימעוך עם מזלג להוסיף את המיץ לימון ו2 שיני שום ולערבב ..לסדר בצלחת הגשה ולפזר את הפיצוחים הקלוים ואז לטפטף מעט שמן זית מיסביב..

  2. לציזיקי..

  3. לקחת כלי יפה להגשה לשים את היוגורט היוני ולהוסיף את החומץ שזה הסוד , מלח, פילפל, שארית השום ואת השמיר הקצוץ לערבב הייטב ולזלף שמן זית ולשים מעל הכלי של החצילים יש אפשרות לערבב הכול יוצא מיטבל משגע....בהצלחה אורה..