אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

1,111
צפיות

סמבוסק אפוי ממלוואח במילוי בשר טחון

המתכון של
סמבוסק אפוי ממלוואח במילוי בשר טחון

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חב'מלאווח
  • 300 גר בשר טחון עם שומן כבש(לא חובה)
  • 1 בצל
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן צנוברים קלויים(לא חובה)
  • 1 ביצה
  • חופן שומשום
  • חופן קצח
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עם 2 כפות שמן זית בצל קצוץ לשקיפות,להוסיף את הבשר טחון ולערבב בעזרת מזלג עד לשינוי הצבע.


  • 2

    להוסיף את הצנוברים ולצנן.


  • 3

    להפשיר חב מלאווח ולחצות לשניים.


  • 4

    למלא 2 כפות מהמילוי ולהדק מסביב בעזרת מזלג .


  • 5

    למרוח ביצה שומשום וקצח מעל.


  • 6

    לאפות בתנור שחומם מראש.


  • 7

    175 מעלות 45-50 דקות.


1

לטגן עם 2 כפות שמן זית בצל קצוץ לשקיפות,להוסיף את הבשר טחון ולערבב בעזרת מזלג עד לשינוי הצבע.


2

להוסיף את הצנוברים ולצנן.


3

להפשיר חב מלאווח ולחצות לשניים.


4

למלא 2 כפות מהמילוי ולהדק מסביב בעזרת מזלג .


5

למרוח ביצה שומשום וקצח מעל.


6

לאפות בתנור שחומם מראש.


7

175 מעלות 45-50 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים