לןגן

סמבוסק אפוי ממלוואח במילוי בשר טחון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 30/06/2020 | 19:55
סמבוסק אפוי ממלוואח במילוי בשר טחון

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם 2 כפות שמן זית בצל קצוץ לשקיפות,להוסיף את הבשר טחון ולערבב בעזרת מזלג עד לשינוי הצבע

  2. להוסיף את הצנוברים ולצנן

  3. להפשיר חב מלאווח ולחצות לשניים

  4. למלא 2 כפות מהמילוי ולהדק מסביב בעזרת מזלג

  5. למרוח ביצה שומשום וקצח מעל

  6. לאפות בתנור שחומם מראש

  7. 175 מעלות 45-50 דקות