ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
100 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
-
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
-
50 גרם גבינת רוקפור (לא חובה)
-
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
-
-
-
-
לרוטב
-
רוטב עגבניות פומודורו של קנור
-
-
פסטולמריחה על החציל(לא חובה)
-
אופן ההכנה
-
1
את החצילים לפרוס לפרוסות (לא עבות) לאורך. להשרות אותם עם מעט מלח לעשר דקות..
-
2
לייבש ולהניח על נייר אפייה. להתיז/למרוח מעל שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..
-
3
לערבב את כל חומרי המילוי יחד..
-
4
על כל חציל נמרח מעט פסטו (לא חייב), אני הכנתי פסטו ביתי...
-
5
לשים מן התערובת של הגבינות ולגלגל...
-
6
בתבנית פיירקס נשים 3/4 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. להניח מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה...
-
7
לפזר מעל גבינת פרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה..
-
8
לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים..
1
את החצילים לפרוס לפרוסות (לא עבות) לאורך. להשרות אותם עם מעט מלח לעשר דקות..
2
לייבש ולהניח על נייר אפייה. להתיז/למרוח מעל שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..
3
לערבב את כל חומרי המילוי יחד..
4
על כל חציל נמרח מעט פסטו (לא חייב), אני הכנתי פסטו ביתי...
5
לשים מן התערובת של הגבינות ולגלגל...
6
בתבנית פיירקס נשים 3/4 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. להניח מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה...
7
לפזר מעל גבינת פרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה..
8
לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים