אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

8,830
צפיות

חצילים במילוי גבינות

המתכון של
חצילים במילוי גבינות

חצילים מגולגלים בגבינות בתנור עם רוטב עגבניות ופרמזן, מנה מהממת לשבועות 😍

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 חצילים ארוכים
  • למילוי
  • 100 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 50 גרם גבינת רוקפור (לא חובה)
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 150 גרם גבינת שמנת
  • מעט בזיליקום טרי קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אגוז מוסקט
  • לרוטב
  • רוטב עגבניות פומודורו של קנור
  • 50 גרם פרמזן
  • פסטולמריחה על החציל(לא חובה)
  • אגוזי מלך קצוצים לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    את החצילים לפרוס לפרוסות (לא עבות) לאורך. להשרות אותם עם מעט מלח לעשר דקות..


  • 2

    לייבש ולהניח על נייר אפייה. להתיז/למרוח מעל שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..


  • 3

    לערבב את כל חומרי המילוי יחד..


  • 4

    על כל חציל נמרח מעט פסטו (לא חייב), אני הכנתי פסטו ביתי...


  • 5

    לשים מן התערובת של הגבינות ולגלגל...


  • 6

    בתבנית פיירקס נשים 3/4 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. להניח מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה...


  • 7

    לפזר מעל גבינת פרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה..


  • 8

    לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים..


1

את החצילים לפרוס לפרוסות (לא עבות) לאורך. להשרות אותם עם מעט מלח לעשר דקות..


2

לייבש ולהניח על נייר אפייה. להתיז/למרוח מעל שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות..


3

לערבב את כל חומרי המילוי יחד..


4

על כל חציל נמרח מעט פסטו (לא חייב), אני הכנתי פסטו ביתי...


5

לשים מן התערובת של הגבינות ולגלגל...


6

בתבנית פיירקס נשים 3/4 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. להניח מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה...


7

לפזר מעל גבינת פרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה..


8

לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים