לןגן

חצילים במילוי גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 26/05/2020 | 20:57
חצילים במילוי גבינות

תקציר המתכון: חצילים מגולגלים בגבינות בתנור עם רוטב עגבניות ופרמזן, מנה מהממת לשבועות 😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. את החצילים לפרוס לפרוסות (לא עבות) לאורך. להשרות אותם עם מעט מלח לעשר דקות.

  2. לייבש ולהניח על נייר אפייה. להתיז/למרוח מעל שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.

  3. לערבב את כל חומרי המילוי יחד.

  4. על כל חציל נמרח מעט פסטו (לא חייב), אני הכנתי פסטו ביתי..

  5. לשים מן התערובת של הגבינות ולגלגל..

  6. בתבנית פיירקס נשים 3/4 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. להניח מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה..

  7. לפזר מעל גבינת פרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה.

  8. לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים.