ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות במשך הלילה את גרגרי החיטה במים חמים ולסנן..
-
2
לטגן את הבצל הקצוץ מעט שמן, להוסיף את השום הקצוץ לטגן מעט להוסיף את החיטה המסוננת ולטגן 5 דקות..
-
3
להוסיף את הפלפלים החתוכים לרצועות.
-
4
150 גר' צימוקים.
-
5
50 גר' חמוציות.
-
6
קישוא פרוס לעיגולים.
-
7
פטרוזליה קצוצה.
-
8
מלח.
-
9
פלפל שחור.
-
10
לערבב את הכל ומעל להוסיף 2 כפות אגוזים טחונים.
-
11
כף גדושה שמן זית.
-
12
כף דבש.
-
13
לערבב את הכל ולבשל 15 דקות לכבות את הגז..
1
להשרות במשך הלילה את גרגרי החיטה במים חמים ולסנן..
2
לטגן את הבצל הקצוץ מעט שמן, להוסיף את השום הקצוץ לטגן מעט להוסיף את החיטה המסוננת ולטגן 5 דקות..
3
להוסיף את הפלפלים החתוכים לרצועות.
4
150 גר' צימוקים.
5
50 גר' חמוציות.
6
קישוא פרוס לעיגולים.
7
פטרוזליה קצוצה.
8
מלח.
9
פלפל שחור.
10
לערבב את הכל ומעל להוסיף 2 כפות אגוזים טחונים.
11
כף גדושה שמן זית.
12
כף דבש.
13
לערבב את הכל ולבשל 15 דקות לכבות את הגז..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים