הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבסיר שטוח לטגן את הבצל עד להזהבה יפה .
להוסיף צנוברים ולטגן דקה .
להוסיף פיטריות קצוצות ולטגן .
להוסיף את הבשר ולטגן עד שהצבע הופך לאפור.
לתבל ולהמשיך לטגן עד שאין נוזלים בכלל.
בקערה להניח את שערות הקדאיף.
לרסס ספרי שמן או לשפוך 4 כפות שמן .
לפתוח עם היד את האיטריות שיהיו מופרדות ומשומנות .
לקחת מעט שערות ולהניח בתבנית שקעים כל שהדפנוצ ובקרקעית יהיו עטופים בשערות הקדאיף .
למלא מהבשר ושוב לקחת שערות קדאיף ולסגור מעל להדק בצורה כזו שזה נתפס בצדדים והכל יהי סגור .
לאפות בחום בינוני עד להשחמה .
להגשה .
לשפוך מעל סילאן מדולל במעט מים רותחים או לא מדולל כל אחד לפי בחירתו .
בהצלחה 🌹ציפורה דרור🌹.