אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

2,750
צפיות

כנאפה בשרי

המתכון של
כנאפה בשרי

ניראה וואו וממש קל להכנה בהצלחה ציפורה דרור

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שערות קדאיף מופשרות לילה במקרר
  • חצי קילו בשר טחון למילוי
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • צנוברים
  • 2 פיטריות פורטובלו קצוצות
  • מלח
  • פילפל
  • להגשה סילאן
  • בהרת
  • מעט צילי גרוס לא חובה
  • כפית פפריקה גרוסה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר שטוח לטגן את הבצל עד להזהבה יפה .


  • 2

    להוסיף צנוברים ולטגן דקה .


  • 3

    להוסיף פיטריות קצוצות ולטגן .


  • 4

    להוסיף את הבשר ולטגן עד שהצבע הופך לאפור.


  • 5

    לתבל ולהמשיך לטגן עד שאין נוזלים בכלל.


  • 6

    בקערה להניח את שערות הקדאיף.


  • 7

    לרסס ספרי שמן או לשפוך 4 כפות שמן .


  • 8

    לפתוח עם היד את האיטריות שיהיו מופרדות ומשומנות .


  • 9

    לקחת מעט שערות ולהניח בתבנית שקעים כל שהדפנוצ ובקרקעית יהיו עטופים בשערות הקדאיף .


  • 10

    למלא מהבשר ושוב לקחת שערות קדאיף ולסגור מעל להדק בצורה כזו שזה נתפס בצדדים והכל יהי סגור .


  • 11

    לאפות בחום בינוני עד להשחמה .


  • 12

    להגשה .


  • 13

    לשפוך מעל סילאן מדולל במעט מים רותחים או לא מדולל כל אחד לפי בחירתו .


  • 14

    בהצלחה 🌹ציפורה דרור🌹.


1

בסיר שטוח לטגן את הבצל עד להזהבה יפה .


2

להוסיף צנוברים ולטגן דקה .


3

להוסיף פיטריות קצוצות ולטגן .


4

להוסיף את הבשר ולטגן עד שהצבע הופך לאפור.


5

לתבל ולהמשיך לטגן עד שאין נוזלים בכלל.


6

בקערה להניח את שערות הקדאיף.


7

לרסס ספרי שמן או לשפוך 4 כפות שמן .


8

לפתוח עם היד את האיטריות שיהיו מופרדות ומשומנות .


9

לקחת מעט שערות ולהניח בתבנית שקעים כל שהדפנוצ ובקרקעית יהיו עטופים בשערות הקדאיף .


10

למלא מהבשר ושוב לקחת שערות קדאיף ולסגור מעל להדק בצורה כזו שזה נתפס בצדדים והכל יהי סגור .


11

לאפות בחום בינוני עד להשחמה .


12

להגשה .


13

לשפוך מעל סילאן מדולל במעט מים רותחים או לא מדולל כל אחד לפי בחירתו .


14

בהצלחה 🌹ציפורה דרור🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים