הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתחילים בשליקת נתח הבשר בסיר לחץ.. מקררים ופורסים לפרוסות דקות.
בסיר רחב מטגנים ראש שום .
חבילת כוסברה קצוצה .
3 עלי סלרי .
גמבה גדולה חתוכה רצועות .
שמים תבלינים.. כף מרק עוף.. חצי כף כורכום.. מעט פלפל ומלח.. ורבע כף חוויג למרק.. שמים את פרוסות הבשר וציר מים מהבשר שהרתחנו.. .
מרתיחים.. מנמיכים אז הגז ומבשלים עד לריכוך מוחלט ואידוי כל הנוזלים .
בהצלחה .