לןגן

צלי בשר עם סלרי וגמבה.. 🍖

מאת: הילה פרנסיס , פורסם: 07/09/2019 | 21:06
צלי בשר עם סלרי וגמבה.. 🍖

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מתחילים בשליקת נתח הבשר בסיר לחץ.. מקררים ופורסים לפרוסות דקות

  2. בסיר רחב מטגנים ראש שום

  3. חבילת כוסברה קצוצה

  4. 3 עלי סלרי

  5. גמבה גדולה חתוכה רצועות

  6. שמים תבלינים.. כף מרק עוף.. חצי כף כורכום.. מעט פלפל ומלח.. ורבע כף חוויג למרק.. שמים את פרוסות הבשר וציר מים מהבשר שהרתחנו..

  7. מרתיחים.. מנמיכים אז הגז ומבשלים עד לריכוך מוחלט ואידוי כל הנוזלים

  8. בהצלחה