אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

5,260
צפיות

אנטריקוט מוקפץ

המתכון של
אנטריקוט מוקפץ

רצועות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות, שרי ובצל

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 300-400 גרם אנטריקוט פרוס דק דק
  • 14 עגבניות שרי חצויות
  • 2-3 פטריות גדולות חתוכות
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • מעט רוטב סוייה
  • מעט מאוד שמן שומשום
  • פלפל שחור
  • רוטב טריאקי בערך 4 כפות
  • מעט שומשום לעיטור
  • ניתן להוסיף גם פלפל חריף למי שאוהב
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן במחבת את הבצל, כשמיטגן להוסיף את הפטריות והעגבניות שרי.. להניח בצד..


  • 2

    לצרוב/להקפיץ את רצועות האנטריקוט כמה שניות מכל צד . להוסיף את הירקות ולתבל. לערבב ולהגיש. .


1

לטגן במחבת את הבצל, כשמיטגן להוסיף את הפטריות והעגבניות שרי.. להניח בצד..


2

לצרוב/להקפיץ את רצועות האנטריקוט כמה שניות מכל צד . להוסיף את הירקות ולתבל. לערבב ולהגיש. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים