לןגן

אנטריקוט מוקפץ

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/07/2019 | 14:05
אנטריקוט מוקפץ

תקציר המתכון: רצועות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות, שרי ובצל

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת את הבצל, כשמיטגן להוסיף את הפטריות והעגבניות שרי.. להניח בצד.

  2. לצרוב/להקפיץ את רצועות האנטריקוט כמה שניות מכל צד . להוסיף את הירקות ולתבל. לערבב ולהגיש.