ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קורט מלח,פלפל,כורכום,כמון
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את חומרי הטורטיות שלא יהיו גושים.
-
2
עם נייר ניגוב לשמן מחבת לחמם למלא 3/4 כמות מצקת מרק ולטגן 20 שניות כל צד(אין צורך לשמן ליתר הטורטיות) לעטוף במגבת.
-
3
לטגן עם 2 כפות שמן קנולה.
-
4
2 בצלים קצוצים לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולערבב עד לבישול מלא של הבשר לתבל להוסיף פטרוזיליה קצוצה צנוברים ולקרר את התערובת.
-
5
להכין צלחת עם 2 ביצים ומעט מלח.
-
6
צלחת קמח מצה.
-
7
למלא כל טורטיה ב-2 כפות .
-
8
מתערובת הבשר לקפל בקצוות ולגלגל.
-
9
לטבול בביצה ובקמח מצה.
-
10
לטגן עם 2 כפות שמן לצבע זהוב .
-
11
רוטב פטריות-לטגן עם כף שמן זית שן שום כתוש להוסיף פטריות חתוכות להקפיץ 3 דקות ולהוסיף כוס מים עם כף גדושה רוטב פטריות לערבב להנמיך להבה לעוד 3 דקות.
1
לערבב את חומרי הטורטיות שלא יהיו גושים.
2
עם נייר ניגוב לשמן מחבת לחמם למלא 3/4 כמות מצקת מרק ולטגן 20 שניות כל צד(אין צורך לשמן ליתר הטורטיות) לעטוף במגבת.
3
לטגן עם 2 כפות שמן קנולה.
4
2 בצלים קצוצים לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולערבב עד לבישול מלא של הבשר לתבל להוסיף פטרוזיליה קצוצה צנוברים ולקרר את התערובת.
5
להכין צלחת עם 2 ביצים ומעט מלח.
6
צלחת קמח מצה.
7
למלא כל טורטיה ב-2 כפות .
8
מתערובת הבשר לקפל בקצוות ולגלגל.
9
לטבול בביצה ובקמח מצה.
10
לטגן עם 2 כפות שמן לצבע זהוב .
11
רוטב פטריות-לטגן עם כף שמן זית שן שום כתוש להוסיף פטריות חתוכות להקפיץ 3 דקות ולהוסיף כוס מים עם כף גדושה רוטב פטריות לערבב להנמיך להבה לעוד 3 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים