לןגן

טורטיות כשרות לפסח במילוי בשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 31/03/2019 | 15:27
טורטיות כשרות לפסח במילוי בשר טחון וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי הטורטיות שלא יהיו גושים

  2. עם נייר ניגוב לשמן מחבת לחמם למלא 3/4 כמות מצקת מרק ולטגן 20 שניות כל צד(אין צורך לשמן ליתר הטורטיות) לעטוף במגבת

  3. לטגן עם 2 כפות שמן קנולה

  4. 2 בצלים קצוצים לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולערבב עד לבישול מלא של הבשר לתבל להוסיף פטרוזיליה קצוצה צנוברים ולקרר את התערובת

  5. להכין צלחת עם 2 ביצים ומעט מלח

  6. צלחת קמח מצה

  7. למלא כל טורטיה ב-2 כפות

  8. מתערובת הבשר לקפל בקצוות ולגלגל

  9. לטבול בביצה ובקמח מצה

  10. לטגן עם 2 כפות שמן לצבע זהוב

  11. רוטב פטריות-לטגן עם כף שמן זית שן שום כתוש להוסיף פטריות חתוכות להקפיץ 3 דקות ולהוסיף כוס מים עם כף גדושה רוטב פטריות לערבב להנמיך להבה לעוד 3 דקות