קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב את חומרי הטורטיות שלא יהיו גושים
עם נייר ניגוב לשמן מחבת לחמם למלא 3/4 כמות מצקת מרק ולטגן 20 שניות כל צד(אין צורך לשמן ליתר הטורטיות) לעטוף במגבת
לטגן עם 2 כפות שמן קנולה
2 בצלים קצוצים לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולערבב עד לבישול מלא של הבשר לתבל להוסיף פטרוזיליה קצוצה צנוברים ולקרר את התערובת
להכין צלחת עם 2 ביצים ומעט מלח
צלחת קמח מצה
למלא כל טורטיה ב-2 כפות
מתערובת הבשר לקפל בקצוות ולגלגל
לטבול בביצה ובקמח מצה
לטגן עם 2 כפות שמן לצבע זהוב
רוטב פטריות-לטגן עם כף שמן זית שן שום כתוש להוסיף פטריות חתוכות להקפיץ 3 דקות ולהוסיף כוס מים עם כף גדושה רוטב פטריות לערבב להנמיך להבה לעוד 3 דקות