אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

5,428
צפיות

סיגר עם תפוח אדמה

המתכון של
סיגר עם תפוח אדמה

פקנטי וטעים

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עלי סיגר בכמות הרצויה לכם
  • הכנת המלוי
  • לבשל ארבע תפוח אדמה עם הקליפה עד שמתרכך ליקצוץ שתי בצלים קצוץ
  • כפית מרק עוף חצי כפית קורקום
  • קורט פילפל שחור ליטעום ולתקן טעמים להוסיף מלח שתי כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את התפוח אדמה ולרסק.


  • 2

    לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף .


  • 3

    את התפוח אדמה תבלינים לערבב טוב.


  • 4

    לחתוך את עלי הסיגר לשתיים להניח.


  • 5

    מלוי על הקצה לקפל משתי הצדדים.


  • 6

    לגלגל ולהדביק וטגן בשמן עמוק.


1

לקלף את התפוח אדמה ולרסק.


2

לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף .


3

את התפוח אדמה תבלינים לערבב טוב.


4

לחתוך את עלי הסיגר לשתיים להניח.


5

מלוי על הקצה לקפל משתי הצדדים.


6

לגלגל ולהדביק וטגן בשמן עמוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים