ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט,רבע כפית כורכום
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בלינצ'ס- לערבב את כל המרכיבים טוב שלא יהיו גושים .
-
2
לחמם מחבת טפלון ולרסס שמן .
-
3
למלא 3/4 מצקת מרק.
-
4
לטגן כל צד חצי דקה.
-
5
אין צורך לשמן את יתר החביתיות.
-
6
לכסות את החביתיות שלא יתייבשו.
-
7
מילוי- עם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות.
-
8
להוסיף את הבשר טחון.
-
9
לערבב ולפורר את הבשרבעזרת מזלג עד לבישול מלא של הבשר.
-
10
לתבל להוסיף צנוברים קלויים ולקרר .
-
11
להכין צלחת פרורים עם השומשום .
-
12
קערה עם 2 ביצים + חלמון קורט מלח ופלפל .
-
13
בקערה קטנה חלבון.
-
14
למלא כל חביתייה בשתי כפות לסגור בצדדים.
-
15
ולגלגל למרוח בקצה חלבון להדבקה ,לטבול בביצה ופרורים ולטגן עם מעט שמן לצבע זהוב.
-
16
להגיש עם טחינה.
1
בלינצ'ס- לערבב את כל המרכיבים טוב שלא יהיו גושים .
2
לחמם מחבת טפלון ולרסס שמן .
3
למלא 3/4 מצקת מרק.
4
לטגן כל צד חצי דקה.
5
אין צורך לשמן את יתר החביתיות.
6
לכסות את החביתיות שלא יתייבשו.
7
מילוי- עם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות.
8
להוסיף את הבשר טחון.
9
לערבב ולפורר את הבשרבעזרת מזלג עד לבישול מלא של הבשר.
10
לתבל להוסיף צנוברים קלויים ולקרר .
11
להכין צלחת פרורים עם השומשום .
12
קערה עם 2 ביצים + חלמון קורט מלח ופלפל .
13
בקערה קטנה חלבון.
14
למלא כל חביתייה בשתי כפות לסגור בצדדים.
15
ולגלגל למרוח בקצה חלבון להדבקה ,לטבול בביצה ופרורים ולטגן עם מעט שמן לצבע זהוב.
16
להגיש עם טחינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים