לןגן

בלינצ'ס במילוי בשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/01/2019 | 15:08
בלינצ'ס במילוי בשר טחון וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בלינצ'ס- לערבב את כל המרכיבים טוב שלא יהיו גושים

  2. לחמם מחבת טפלון ולרסס שמן

  3. למלא 3/4 מצקת מרק

  4. לטגן כל צד חצי דקה

  5. אין צורך לשמן את יתר החביתיות

  6. לכסות את החביתיות שלא יתייבשו

  7. מילוי- עם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות

  8. להוסיף את הבשר טחון

  9. לערבב ולפורר את הבשרבעזרת מזלג עד לבישול מלא של הבשר

  10. לתבל להוסיף צנוברים קלויים ולקרר

  11. להכין צלחת פרורים עם השומשום

  12. קערה עם 2 ביצים + חלמון קורט מלח ופלפל

  13. בקערה קטנה חלבון

  14. למלא כל חביתייה בשתי כפות לסגור בצדדים

  15. ולגלגל למרוח בקצה חלבון להדבקה ,לטבול בביצה ופרורים ולטגן עם מעט שמן לצבע זהוב

  16. להגיש עם טחינה