ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- מספר מנות25 מנות
- זמן הכנה50 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 25 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
150 גרם חמאה/מחמאה/מרגרינה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את תפוחי האדמה.
-
2
למעוך אותם עם החלב החמאה והתבלינים.
-
3
לערבב עם חצי כוס מהפרורי לחם.
-
4
להכין כדורים מהתערובת ולגלגל אותם בשאר פרורי הלחם.
-
5
לטגן כ-3 וחצי ד׳ק מכל צד.
-
6
להוסיף את השום הפרוס דקה ליפני שמכבים את האש ולסגור עם מכסה.
-
7
להגיש חם.
1
לבשל את תפוחי האדמה.
2
למעוך אותם עם החלב החמאה והתבלינים.
3
לערבב עם חצי כוס מהפרורי לחם.
4
להכין כדורים מהתערובת ולגלגל אותם בשאר פרורי הלחם.
5
לטגן כ-3 וחצי ד׳ק מכל צד.
6
להוסיף את השום הפרוס דקה ליפני שמכבים את האש ולסגור עם מכסה.
7
להגיש חם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים