הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאוכל בסגנון סיני הוא תמיד מיוחד. האגרולס יוצאים פריכים וטעימים והרוטב מעולה, ביחד זה מושלם :)
להקפיץ את הירקות במחבת חמה, שיתרככו חלקי.
להוסיף רוטב צ'לי ותבלינים ולערבב היטב.
לפתוח עלה סיגר / לחתוך את הפילו לריבוע כ15/15 ס"מ.
לשים 2 כפות מהמילוי.
לסגור בצורת מעטפה ולהדק היטב.
את הסוף להבריש בביצה ו"להדביק" את הסגירה.
לטגן בשמן עמוק (אפשר גם לאפות).
בכלי נפרד לערבב היטב את חומרי הרוטב.
להגיש אגרול לצד רוטב.