אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

33,707
צפיות

עלי סיגר

המתכון של
עלי סיגר

איזה כייף!!! עלי סיגר ממולאים בבשר. הכנתי במו ידיי וזה יצא פשוט מ-ד-ה-ים תודה לAnita Amar Fretas על ההשראה קרדיט לעלי הסיגר לאופירה יחיא

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1/2 קילוגרם קמח
  • 4 כוס מים פושרים
  • קורט יחידה מלח
  • 2 כף חומץ
  • 1 יחידה מברשת
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב הכל הכל היטב עם מטרפה.


  • 2

    לתת לבצק לנוח 40 דקות ולהתחיל לעבוד.


  • 3

    מורחים עם מברשת במחבת של 20 סמ.


  • 4

    להכין את העלים זה יקח לך בערך חצי שעה לבשל את כמות הבלילה.


  • 5

    הבלילה עצמה צריכה לנוח 40 דק לפני שאת מתחילה להכין את העלים.


  • 6

    סירטון .


  • 7

    https://www.youtube.com/watch?v=GVECwL5fdUg.


1

לערבב הכל הכל היטב עם מטרפה.


2

לתת לבצק לנוח 40 דקות ולהתחיל לעבוד.


3

מורחים עם מברשת במחבת של 20 סמ.


4

להכין את העלים זה יקח לך בערך חצי שעה לבשל את כמות הבלילה.


5

הבלילה עצמה צריכה לנוח 40 דק לפני שאת מתחילה להכין את העלים.


6

סירטון .


7

https://www.youtube.com/watch?v=GVECwL5fdUg.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים