לןגן

עלי סיגר

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 25/06/2015 | 21:50
עלי סיגר

תקציר המתכון: איזה כייף!!! עלי סיגר ממולאים בבשר. הכנתי במו ידיי וזה יצא פשוט מ-ד-ה-ים תודה לAnita Amar Fretas על ההשראה קרדיט לעלי הסיגר לאופירה יחיא

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל הכל היטב עם מטרפה

  2. לתת לבצק לנוח 40 דקות ולהתחיל לעבוד

  3. מורחים עם מברשת במחבת של 20 סמ

  4. להכין את העלים זה יקח לך בערך חצי שעה לבשל את כמות הבלילה

  5. הבלילה עצמה צריכה לנוח 40 דק לפני שאת מתחילה להכין את העלים

  6. סירטון

  7. https://www.youtube.com/watch?v=GVECwL5fdUg