ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
חזה עוף מבושל וקצוץ דק לא חובה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה .
-
2
להוסיף בשר טחון ולטגן עד שישנה את הצבע לאפרפר פה ניתן להוסיף את החזה עוף הקצוץ .
-
3
להוסיף תבלינים וסילאן ולבשל עד שאין נוזלים ולקרר היטב .
-
4
להפשיר את הפילו לילה במקרר .
-
5
להפריד עלה ואת השאר לכסות במגבת שלא תייבשו .
-
6
לרסס ספרי שמן שיכסה את כל העלה .
-
7
למלא את העלה לפי הסירטון המצורף או כמו עלי סיגר לחצות לחצי את העלה ולקפל לחצי להניח מילוי לקפל את הצדדים ולגלגל .
-
8
להניח בתבנית על הצד הפתוח .
-
9
לרסס ספרי שמן ולפזר שומשום.
1
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה .
2
להוסיף בשר טחון ולטגן עד שישנה את הצבע לאפרפר פה ניתן להוסיף את החזה עוף הקצוץ .
3
להוסיף תבלינים וסילאן ולבשל עד שאין נוזלים ולקרר היטב .
4
להפשיר את הפילו לילה במקרר .
5
להפריד עלה ואת השאר לכסות במגבת שלא תייבשו .
6
לרסס ספרי שמן שיכסה את כל העלה .
7
למלא את העלה לפי הסירטון המצורף או כמו עלי סיגר לחצות לחצי את העלה ולקפל לחצי להניח מילוי לקפל את הצדדים ולגלגל .
8
להניח בתבנית על הצד הפתוח .
9
לרסס ספרי שמן ולפזר שומשום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים