לןגן

פסטיה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 01/10/2018 | 21:18
פסטיה

תקציר המתכון: מנה ראשונה חגיגית מרשימה ויפה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ עד להשחמה

  2. להוסיף בשר טחון ולטגן עד שישנה את הצבע לאפרפר פה ניתן להוסיף את החזה עוף הקצוץ

  3. להוסיף תבלינים וסילאן ולבשל עד שאין נוזלים ולקרר היטב

  4. להפשיר את הפילו לילה במקרר

  5. להפריד עלה ואת השאר לכסות במגבת שלא תייבשו

  6. לרסס ספרי שמן שיכסה את כל העלה

  7. למלא את העלה לפי הסירטון המצורף או כמו עלי סיגר לחצות לחצי את העלה ולקפל לחצי להניח מילוי לקפל את הצדדים ולגלגל

  8. להניח בתבנית על הצד הפתוח

  9. לרסס ספרי שמן ולפזר שומשום