ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
300 גר בשר טחון עם שומן כבש (לא חובה)
-
-
-
-
מלח, פלפל, כורכום, בהרט לקובה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע.
-
2
לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה .
-
3
להוסיף צנוברים קלויים .
-
4
לצנן את התערובת .
-
5
להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי .
-
6
למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב .
-
7
למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב. .
-
8
רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים .
-
9
להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .
1
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע.
2
לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה .
3
להוסיף צנוברים קלויים .
4
לצנן את התערובת .
5
להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי .
6
למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב .
7
למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב. .
8
רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים .
9
להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים