אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

1,326
צפיות

פסטלים ממולאים בשר טחון וצנוברים ממלוואח

המתכון של
פסטלים ממולאים בשר טחון וצנוברים ממלוואח

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גר בשר טחון עם שומן כבש (לא חובה)
  • 1 בצל
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן צנוברים קלויים
  • מלח, פלפל, כורכום, בהרט לקובה
  • ביצה שומשום וקצח
  • פטריות טריות חתוכות
  • חצי שקית רוטב פטריות
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע.


  • 2

    לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה .


  • 3

    להוסיף צנוברים קלויים .


  • 4

    לצנן את התערובת .


  • 5

    להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי .


  • 6

    למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב .


  • 7

    למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב. .


  • 8

    רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים .


  • 9

    להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .


1

לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע.


2

לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה .


3

להוסיף צנוברים קלויים .


4

לצנן את התערובת .


5

להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי .


6

למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב .


7

למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב. .


8

רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים .


9

להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים