לןגן

פסטלים ממולאים בשר טחון וצנוברים ממלוואח

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/08/2018 | 02:09
פסטלים ממולאים בשר טחון וצנוברים ממלוואח

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע

  2. לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה

  3. להוסיף צנוברים קלויים

  4. לצנן את התערובת

  5. להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי

  6. למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב

  7. למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב.

  8. רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים

  9. להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך.