קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף בשר טחון ולערבב עד לשינוי הצבע
לתבל-מלח, פלפל, כורכום, קורט בהרט לקובה
להוסיף צנוברים קלויים
לצנן את התערובת
להפשיר במקרר חב מלוואח לחצות כל דף לחצי
למלא 2 כפות מהתערובת לקפל ולהשקיע עם מזלג מסביב
למרוח ביצה לבזוק שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 45-50 דקות לצבע זהוב.
רוטב - פטריות טריות חתוכות, חצי שקית רוטב פטריות, כוס מים
להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך.