ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל, פטרוזיליה טחינה
-
אופן ההכנה
-
1
להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק) .
-
2
לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים .
-
3
בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל .
-
4
נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר .
-
5
נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות .
-
6
נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה. .
1
להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק) .
2
לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים .
3
בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל .
4
נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר .
5
נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות .
6
נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים