אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

19,433
צפיות

פטריות אפויות ממולאות בבשר טחון וצנוברים

המתכון של
פטריות אפויות ממולאות בבשר טחון וצנוברים

מנה ראשונה טעימה ומרשימה

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גר בשר טחון
  • 2 סלסלות פטריות פורטבלו
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 שן שום כתוש
  • 3 כפות צנוברים קלויים
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל, פטרוזיליה טחינה
  • קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק) .


  • 2

    לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים .


  • 3

    בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל .


  • 4

    נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר .


  • 5

    נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות .


  • 6

    נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה. .


1

להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק) .


2

לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים .


3

בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל .


4

נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר .


5

נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות .


6

נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים