לןגן

פטריות אפויות ממולאות בבשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/08/2018 | 23:36
פטריות אפויות ממולאות בבשר טחון וצנוברים

תקציר המתכון: מנה ראשונה טעימה ומרשימה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק)

  2. לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים

  3. בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל

  4. נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר

  5. נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות

  6. נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה.