תקציר המתכון: מנה ראשונה טעימה ומרשימה
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להוריד את רגלי הפטריה ולנקות את הפנים(לא לזרוק)
לטגן עם כף שמן זית את הבצל השום ורגלי הפטריות הקצוצות לתבל- מלח פלפל אגוז מוסקט לקרר ולהוסיף את הבשר טחון והצנוברים הקלויים
בקערה לערבב 3 כפות שמן זית מלח ופלפל
נטבול את ראשי הפטריות ונמלא בתערובת הבשר
נניח את הפטריות בתבנית תנור על נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15-20 דקות
נגיש עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה.