אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

15,547
צפיות

טורטיה במילוי שווארמה,טחול ופירה

המתכון של
טורטיה במילוי שווארמה,טחול ופירה

מנת חג מנצחת

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 טורטיות קנויות
  • מרכיבים למלית מאת אילנית בניזרי
  • ===========
  • 3 תפו"א מבושלים
  • חצי קילו שווארמה הודו לקוביות קטנות
  • 200 גרם טחול
  • בצל קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • כפית פפריקה
  • מלח
  • פ.שחור גרוס
  • כפית תבלין לשווארמה ( למי שאין אפשר פלדלפיה או גריל עוף)
  • 2 כפות רוטב סצ'ואן ( מוכרים בכל סופר) ניתן להמיר לטראיקי או ברבקיו.
  • להכנת דבק קמח
  • =============
  • כף קמח
  • מעט מים לערבב היטב עד שנהיה סמיך במרקם של דבק
  • לטיגון
  • חצי שמן עמוק
  • 2 בצים טרופות עם מעט מים ומלח
  • צלחת עם פירורי לחם מוזהבים מתובלים בעשבי תיבול ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    את התפ"וא להרתיח ולמעוך לפירה ,להוסיף 2 כפות מים רותחים,מלח,פ.שחור גרוס ורבע כפית כורכום,לערבב ולצנן ..


  • 2

    נניח את השווארמה והטחול בקערה ( את הטחול אני מרתיחה לפני 5 דקות ומנקה אותו) .


  • 3

    נוסיף את התבלינים ( למעט השמן והבצל) נערבב היטב ..


  • 4

    כעת נזהיב את הבצל בשמן,נוסיף את השווארמה והטחולים נטגן ונערבב מידי פעם כ 20 דקות זה מוכן להבה נמוכה ! .


  • 5

    נצנן את המלית היטב ..


  • 6

    את הטורטיות נחמם במיקרו 40 שניות לריכוך ,כך הן לא נשברות !! .


  • 7

    נניח כף מהמחית תפו"א ,עליו נניח מהשווארמה והטחול נסגור בצורת עלי סיגר ( מצרפת תמונות להמחשה) נגלגל ונדביק עם הדבק קמח לסגירה שלא יפתח בטיגון ! .


  • 8

    נתבול בביצה ופירורי לחם ,נטגן דקה מכל צד ! .


  • 9

    יש אפשרות לאפות ,להבריש ביצה ופירורי לחם ,חום 200 מעלות עד להזהבה בערך 8 דקות תבדקו ותהיו ערניות ,בהצלחה אילנית בניזרי 💗.


1

את התפ"וא להרתיח ולמעוך לפירה ,להוסיף 2 כפות מים רותחים,מלח,פ.שחור גרוס ורבע כפית כורכום,לערבב ולצנן ..


2

נניח את השווארמה והטחול בקערה ( את הטחול אני מרתיחה לפני 5 דקות ומנקה אותו) .


3

נוסיף את התבלינים ( למעט השמן והבצל) נערבב היטב ..


4

כעת נזהיב את הבצל בשמן,נוסיף את השווארמה והטחולים נטגן ונערבב מידי פעם כ 20 דקות זה מוכן להבה נמוכה ! .


5

נצנן את המלית היטב ..


6

את הטורטיות נחמם במיקרו 40 שניות לריכוך ,כך הן לא נשברות !! .


7

נניח כף מהמחית תפו"א ,עליו נניח מהשווארמה והטחול נסגור בצורת עלי סיגר ( מצרפת תמונות להמחשה) נגלגל ונדביק עם הדבק קמח לסגירה שלא יפתח בטיגון ! .


8

נתבול בביצה ופירורי לחם ,נטגן דקה מכל צד ! .


9

יש אפשרות לאפות ,להבריש ביצה ופירורי לחם ,חום 200 מעלות עד להזהבה בערך 8 דקות תבדקו ותהיו ערניות ,בהצלחה אילנית בניזרי 💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים