לןגן

טורטיה במילוי שווארמה,טחול ופירה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2018 | 05:24
טורטיה במילוי שווארמה,טחול ופירה

תקציר המתכון: מנת חג מנצחת

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפ"וא להרתיח ולמעוך לפירה ,להוסיף 2 כפות מים רותחים,מלח,פ.שחור גרוס ורבע כפית כורכום,לערבב ולצנן .

  2. נניח את השווארמה והטחול בקערה ( את הטחול אני מרתיחה לפני 5 דקות ומנקה אותו)

  3. נוסיף את התבלינים ( למעט השמן והבצל) נערבב היטב .

  4. כעת נזהיב את הבצל בשמן,נוסיף את השווארמה והטחולים נטגן ונערבב מידי פעם כ 20 דקות זה מוכן להבה נמוכה !

  5. נצנן את המלית היטב .

  6. את הטורטיות נחמם במיקרו 40 שניות לריכוך ,כך הן לא נשברות !!

  7. נניח כף מהמחית תפו"א ,עליו נניח מהשווארמה והטחול נסגור בצורת עלי סיגר ( מצרפת תמונות להמחשה) נגלגל ונדביק עם הדבק קמח לסגירה שלא יפתח בטיגון !

  8. נתבול בביצה ופירורי לחם ,נטגן דקה מכל צד !

  9. יש אפשרות לאפות ,להבריש ביצה ופירורי לחם ,חום 200 מעלות עד להזהבה בערך 8 דקות תבדקו ותהיו ערניות ,בהצלחה אילנית בניזרי 💗