תקציר המתכון: מנת חג מנצחת
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את התפ"וא להרתיח ולמעוך לפירה ,להוסיף 2 כפות מים רותחים,מלח,פ.שחור גרוס ורבע כפית כורכום,לערבב ולצנן .
נניח את השווארמה והטחול בקערה ( את הטחול אני מרתיחה לפני 5 דקות ומנקה אותו)
נוסיף את התבלינים ( למעט השמן והבצל) נערבב היטב .
כעת נזהיב את הבצל בשמן,נוסיף את השווארמה והטחולים נטגן ונערבב מידי פעם כ 20 דקות זה מוכן להבה נמוכה !
נצנן את המלית היטב .
את הטורטיות נחמם במיקרו 40 שניות לריכוך ,כך הן לא נשברות !!
נניח כף מהמחית תפו"א ,עליו נניח מהשווארמה והטחול נסגור בצורת עלי סיגר ( מצרפת תמונות להמחשה) נגלגל ונדביק עם הדבק קמח לסגירה שלא יפתח בטיגון !
נתבול בביצה ופירורי לחם ,נטגן דקה מכל צד !
יש אפשרות לאפות ,להבריש ביצה ופירורי לחם ,חום 200 מעלות עד להזהבה בערך 8 דקות תבדקו ותהיו ערניות ,בהצלחה אילנית בניזרי 💗