אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

2,627
צפיות

סושי במילוי טופו אבוקדו גזר גמבה ופיטריות

המתכון של
סושי במילוי טופו אבוקדו גזר גמבה ופיטריות

מושלם למנה ראשונה👌🏻👌🏻

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילת אצות ים לסושי
  • רבע כוס רוטב טריאקי
  • 2 כוסות אורז עגול מבושל
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות סוכר
  • 2גזרים מבושלים וחתוכים לרצועות
  • 1 אבוקדו גם לרצועות
  • 2 גמבות צלוי בתנור מקולף וחתוך לרצועות
  • 1 חבילת טופו חתוך לרצועות מוקפץ ברוטב טריאקי
  • 1 קופסת פטריות מוקפץ בשמן זית עם רוטב טריאקי
  • לטיגון
  • קמח,ביצה, פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור ❄מוחלט .


  • 3

    2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז .


  • 4

    לאחר מכן את הגזר, אבוקדו, טופו גמבה ופיטריות שמים עוד שכבת של אורז .


  • 5

    ומגלגלים .


  • 6

    3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים .


  • 7

    .


  • 8

    4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג .


  • 9

    וחותכים אותם לפרוסות ומגישים עם רוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים.


  • 10

    בתאבון.


1

.


2

1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור ❄מוחלט .


3

2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז .


4

לאחר מכן את הגזר, אבוקדו, טופו גמבה ופיטריות שמים עוד שכבת של אורז .


5

ומגלגלים .


6

3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים .


7

.


8

4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג .


9

וחותכים אותם לפרוסות ומגישים עם רוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים.


10

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים