לןגן

סושי במילוי טופו אבוקדו גזר גמבה ופיטריות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/06/2018 | 06:22
סושי במילוי טופו אבוקדו גזר גמבה ופיטריות

תקציר המתכון: מושלם למנה ראשונה👌🏻👌🏻

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) שופכים את חומץ והסוכר לאורז החם , מערבבים ומכניסים לקירור ❄מוחלט

  2. 2)מניחים את העלי על המחצלת או על מתקן לסושי ומתחילים לשים שכבת אורז

  3. לאחר מכן את הגזר, אבוקדו, טופו גמבה ופיטריות שמים עוד שכבת של אורז

  4. ומגלגלים

  5. 3) מגלגלים את הרולדה בקמח , טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים

  6. 4) מטגנים בשמן בצד לצד עד להזהבה , מניחים על נייר סופג

  7. וחותכים אותם לפרוסות ומגישים עם רוטב סויה או רוטב טריאקי ונהנים

  8. בתאבון