מעט גבינת מוצרלה מגורדת (ניתן גם גבינה צהובה מגורדת)
להכנת הרוטב עגבניות
4 עגבניות טריות מקולפות
5 שיניי שום כתושות
מלח , פלפל שחור - לפי הטעם
אופן ההכנה
1
להכנת רוטב העגבניות - להכניס למחבת על אש גבוהה את העגבניות והשום ולמעוך כמו מטבוחה. לאחר 7 דקות לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב היטב, לכבות את האש ולהניח לרוטב להתקרר מעט..
2
להרכבת המנה - לשרוף את הפלפלים על אש גלויה( לא חובה, אבל מוסיף המון), לקלף ולחצות. לשים מעט מן הרוטב עגבניות על כל חצי פלפל ומעל לפזר מעט גבינה מגורדת. לשים באמצע התנור על חום של 250 מעלות למשך כ-12 דקות עד שהגבינה מזהיבה..
1
להכנת רוטב העגבניות - להכניס למחבת על אש גבוהה את העגבניות והשום ולמעוך כמו מטבוחה. לאחר 7 דקות לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב היטב, לכבות את האש ולהניח לרוטב להתקרר מעט..
2
להרכבת המנה - לשרוף את הפלפלים על אש גלויה( לא חובה, אבל מוסיף המון), לקלף ולחצות. לשים מעט מן הרוטב עגבניות על כל חצי פלפל ומעל לפזר מעט גבינה מגורדת. לשים באמצע התנור על חום של 250 מעלות למשך כ-12 דקות עד שהגבינה מזהיבה..