לןגן

פלפלים חריפים במילוי רוטב עגבניות ומוצרלה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 08/05/2018 | 11:49
פלפלים חריפים במילוי רוטב עגבניות ומוצרלה

תקציר המתכון: מנה כל כך טעימה שחובה להכין 😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להכנת הרוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. להכנת רוטב העגבניות - להכניס למחבת על אש גבוהה את העגבניות והשום ולמעוך כמו מטבוחה. לאחר 7 דקות לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. לערבב היטב, לכבות את האש ולהניח לרוטב להתקרר מעט.

  2. להרכבת המנה - לשרוף את הפלפלים על אש גלויה( לא חובה, אבל מוסיף המון), לקלף ולחצות. לשים מעט מן הרוטב עגבניות על כל חצי פלפל ומעל לפזר מעט גבינה מגורדת. לשים באמצע התנור על חום של 250 מעלות למשך כ-12 דקות עד שהגבינה מזהיבה.