אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

2,241
צפיות

תפוח אדמה מוקרם

המתכון של
תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם, מתכון נפלא לארוחה חלבית.

  • קטגוריהראשונות
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה40 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5-6 יחידות תפוח אדמה
  • 1-2 כפיות שמן לטיגון
  • 2-3 יחידות פטריות פורטבלו גדולות
  • לפי הטעם קורט מלח
  • לפי הטעם קורט פלפל שחור
  • 3-4 יחידות פטריות שמפניון גדולות
  • 250 מ''ל(מיכל 1) יחידות שמנת לבישול
  • 3 כפות גבינת פרמג'ן מגורדת
  • 2 כפות גבינה מוצרלה מגורדת
  • 1 גדושה כפות גבינה לבנה למריחה
  • 5 פרוסות יחידות גבינה עמק 28%
  • 1 יחידה בצל לבן
  • 5 שיניי שום
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את התפוחי אדמה, לחתוך אותם לקוביות ולבשל אותם כ15-20 ד'ק.


  • 2

    לחתוך את הפיטריות, הבצל והשום ולטגן עם כפית שמן כ-5 ד'ק על אש בינונית.


  • 3

    להוסיף מלח, פלפל ושמנת לבישול ולבשל עוד 6-7 ד'ק.


  • 4

    לחמם את התנור על 200 מעלות, להעביר את התפוח אדמה, הרוטב שמנת פטריות וכף גבינה לבנה לתוך תבנית ולערבב היטב.


  • 5

    לפזר מעל את הגבינת עמק,פרמג'ן ומוצרלה ולהכניס לתנור על 170-180 מעלות ל15-20 ד'ק.


  • 6

    בהצלחה ובתאבון :).


1

לקלף את התפוחי אדמה, לחתוך אותם לקוביות ולבשל אותם כ15-20 ד'ק.


2

לחתוך את הפיטריות, הבצל והשום ולטגן עם כפית שמן כ-5 ד'ק על אש בינונית.


3

להוסיף מלח, פלפל ושמנת לבישול ולבשל עוד 6-7 ד'ק.


4

לחמם את התנור על 200 מעלות, להעביר את התפוח אדמה, הרוטב שמנת פטריות וכף גבינה לבנה לתוך תבנית ולערבב היטב.


5

לפזר מעל את הגבינת עמק,פרמג'ן ומוצרלה ולהכניס לתנור על 170-180 מעלות ל15-20 ד'ק.


6

בהצלחה ובתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים