תקציר המתכון: תפוח אדמה מוקרם, מתכון נפלא לארוחה חלבית.
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לקלף את התפוחי אדמה, לחתוך אותם לקוביות ולבשל אותם כ15-20 ד'ק
לחתוך את הפיטריות, הבצל והשום ולטגן עם כפית שמן כ-5 ד'ק על אש בינונית
להוסיף מלח, פלפל ושמנת לבישול ולבשל עוד 6-7 ד'ק
לחמם את התנור על 200 מעלות, להעביר את התפוח אדמה, הרוטב שמנת פטריות וכף גבינה לבנה לתוך תבנית ולערבב היטב
לפזר מעל את הגבינת עמק,פרמג'ן ומוצרלה ולהכניס לתנור על 170-180 מעלות ל15-20 ד'ק
בהצלחה ובתאבון :)