לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: Anya Mazon, פורסם: 23/05/2015 | 14:58
תפוח אדמה מוקרם

תקציר המתכון: תפוח אדמה מוקרם, מתכון נפלא לארוחה חלבית.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את התפוחי אדמה, לחתוך אותם לקוביות ולבשל אותם כ15-20 ד'ק

  2. לחתוך את הפיטריות, הבצל והשום ולטגן עם כפית שמן כ-5 ד'ק על אש בינונית

  3. להוסיף מלח, פלפל ושמנת לבישול ולבשל עוד 6-7 ד'ק

  4. לחמם את התנור על 200 מעלות, להעביר את התפוח אדמה, הרוטב שמנת פטריות וכף גבינה לבנה לתוך תבנית ולערבב היטב

  5. לפזר מעל את הגבינת עמק,פרמג'ן ומוצרלה ולהכניס לתנור על 170-180 מעלות ל15-20 ד'ק

  6. בהצלחה ובתאבון :)