בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן קלות..
2
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דקות מוסיפים את התבלינים וממשיכים לאדות את הבשר, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים בערך 20 דקות או עד שקוביות הבשר מוכנות..
3
בקערה שמים את הקדאיף ו2 כפות שמן זית ומערבבים עד שכל שערות הקדאיף יצופו בשמן זית..
4
משנים קלות את התבניות מסדרים את הקדאיף כמצע, אופים בחום בינוני בערך 10 דקות או עד להשחמה..
5
שמים 2 כפות מלאות מהבשר ומגישים חם..
6
טעים ושונה מהמקובל.
1
בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן קלות..
2
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כמה דקות מוסיפים את התבלינים וממשיכים לאדות את הבשר, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים בערך 20 דקות או עד שקוביות הבשר מוכנות..
3
בקערה שמים את הקדאיף ו2 כפות שמן זית ומערבבים עד שכל שערות הקדאיף יצופו בשמן זית..
4
משנים קלות את התבניות מסדרים את הקדאיף כמצע, אופים בחום בינוני בערך 10 דקות או עד להשחמה..