ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
צרור גדול של עלי בזיליקום טריים להשתמש רק בעלים
-
6 אגוזי מלך או פקאן או חופן צנוברים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
5 עגבניות בשלות קלופות לחתוך קטן קטן
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ממרח אבוקדו.
-
2
לתוך קערה להוציא את תוכן האבוקדו להוסיף לזה כמה טיפות מיץ לימון שלא ישחיר.
-
3
להוסיף את הביצים קשות .
-
4
את הבצל הקצוץ מלח ופלפל למעוך הכל יחד ולהגיש.
-
5
ממרח פסטו.
-
6
להכניס למעבד המזון את כל המרכיבים חוץ מהמלח ולטחון עד לקבלת ממרח.
-
7
להוסיף מעט מלח לערבב.
-
8
לאחסן בצנצנת אטומה.
-
9
להגיש עם פסטה או עם לחם וגבינות או ליד עוף.
-
10
**ממרח ביצים.
-
11
לטגן את הבצל להעביר לקערה.
-
12
את הביצים לגרד עם פומפייה לתוך הקערה להוסיף מלח פלפל שחור 1/2 בצל קצוץ קטן.
-
13
להוסיף את המיונז לערבב ולהגיש.
-
14
** ממרח עגבניות.
-
15
לשים במחבת 3 כפות שמן זית להוסיף את השום לערבב להוסיף פלפל חריף ואת העגבניות ולבשל מבלי לכסות את המחבת לערבב להוסיף מלח מידי פעם עד שאין נוזלים.
-
16
לאחסן בצנצנת אטומה.
-
17
**ממרח חלווה.
-
18
לערבב את הטחינה עם הדבש עד לאיחוד טעמים ולהגיש אפשר להוסיף אגוזים קצוצים או שוקולד קצוץ.
-
19
** סחוג.
-
20
להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים לטחון עד לקבלת ממרח.
-
21
לאחסן בצנצנות קטנות.
-
22
להגיש עם מיץ לימון.
1
ממרח אבוקדו.
2
לתוך קערה להוציא את תוכן האבוקדו להוסיף לזה כמה טיפות מיץ לימון שלא ישחיר.
3
להוסיף את הביצים קשות .
4
את הבצל הקצוץ מלח ופלפל למעוך הכל יחד ולהגיש.
5
ממרח פסטו.
6
להכניס למעבד המזון את כל המרכיבים חוץ מהמלח ולטחון עד לקבלת ממרח.
7
להוסיף מעט מלח לערבב.
8
לאחסן בצנצנת אטומה.
9
להגיש עם פסטה או עם לחם וגבינות או ליד עוף.
10
**ממרח ביצים.
11
לטגן את הבצל להעביר לקערה.
12
את הביצים לגרד עם פומפייה לתוך הקערה להוסיף מלח פלפל שחור 1/2 בצל קצוץ קטן.
13
להוסיף את המיונז לערבב ולהגיש.
14
** ממרח עגבניות.
15
לשים במחבת 3 כפות שמן זית להוסיף את השום לערבב להוסיף פלפל חריף ואת העגבניות ולבשל מבלי לכסות את המחבת לערבב להוסיף מלח מידי פעם עד שאין נוזלים.
16
לאחסן בצנצנת אטומה.
17
**ממרח חלווה.
18
לערבב את הטחינה עם הדבש עד לאיחוד טעמים ולהגיש אפשר להוסיף אגוזים קצוצים או שוקולד קצוץ.
19
** סחוג.
20
להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים לטחון עד לקבלת ממרח.
21
לאחסן בצנצנות קטנות.
22
להגיש עם מיץ לימון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים