לןגן

ממרח אבוקדו ממרח פסטו ממרח ביצים ממרח טחינה ועוד

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/11/2017 | 04:08
ממרח אבוקדו ממרח פסטו ממרח ביצים ממרח טחינה ועוד

תקציר המתכון: ממרחים טעימים שיעשירו את הארוחה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממרח אבוקדו

  2. לתוך קערה להוציא את תוכן האבוקדו להוסיף לזה כמה טיפות מיץ לימון שלא ישחיר

  3. להוסיף את הביצים קשות

  4. את הבצל הקצוץ מלח ופלפל למעוך הכל יחד ולהגיש

  5. ממרח פסטו

  6. להכניס למעבד המזון את כל המרכיבים חוץ מהמלח ולטחון עד לקבלת ממרח

  7. להוסיף מעט מלח לערבב

  8. לאחסן בצנצנת אטומה

  9. להגיש עם פסטה או עם לחם וגבינות או ליד עוף

  10. **ממרח ביצים

  11. לטגן את הבצל להעביר לקערה

  12. את הביצים לגרד עם פומפייה לתוך הקערה להוסיף מלח פלפל שחור 1/2 בצל קצוץ קטן

  13. להוסיף את המיונז לערבב ולהגיש

  14. ** ממרח עגבניות

  15. לשים במחבת 3 כפות שמן זית להוסיף את השום לערבב להוסיף פלפל חריף ואת העגבניות ולבשל מבלי לכסות את המחבת לערבב להוסיף מלח מידי פעם עד שאין נוזלים

  16. לאחסן בצנצנת אטומה

  17. **ממרח חלווה

  18. לערבב את הטחינה עם הדבש עד לאיחוד טעמים ולהגיש אפשר להוסיף אגוזים קצוצים או שוקולד קצוץ

  19. ** סחוג

  20. להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים לטחון עד לקבלת ממרח

  21. לאחסן בצנצנות קטנות

  22. להגיש עם מיץ לימון