אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

4,794
צפיות

ברוסקטה איטלקית בהשראת ג'יימי אוליבר

המתכון של
ברוסקטה איטלקית בהשראת ג'יימי אוליבר

אקדמה פשוטה וטעימה לארוחה איטלקית - לחם קלוי ועליו "גבעה" של סלט וגבינה מפוררת

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1. הכמויות במתכון
  • יקבעו לפי מספר המנות
  • 2. לברוסקטות
  • פרוסות עבות של לחם מקמח מלא / חלה / בגט פרוס באלכסון לפרוסות עבות
  • שמן זית למריחה
  • 3. לסלט של ג'יימי אוליבר
  • עגבניות שרי חצויות / קוביות עגבניות
  • פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות
  • טבעות זיתים / זיתים - שחורים או ירוקים
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • שום כתוש
  • אורגנו יבש / עלים טריים
  • שפע עלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק במספריים
  • 4. לעיטור
  • גבינה מפוררת - פטה / בולגרית / רוקפור / מוצרלה
אופן ההכנה
  • 1

    ...................................................


  • 2

    לברוסקטה - להבריש בשמן זית ולקלות .


  • 3

    ...................................................


  • 4

    שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים.


  • 5

    שיטה ב' - לקלות במצנם.


  • 6

    שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב.


  • 7

    .........................................................................................................................


  • 8

    הסלט של ג'יימי אוליבר - לבחוש היטב.


  • 9

    ההגשה - להערים בנדיבות סלט על הברוסקטות החמות, לעטר בגבינה ולהגיש כמנה ראשונה.


1

...................................................


2

לברוסקטה - להבריש בשמן זית ולקלות .


3

...................................................


4

שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים.


5

שיטה ב' - לקלות במצנם.


6

שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב.


7

.........................................................................................................................


8

הסלט של ג'יימי אוליבר - לבחוש היטב.


9

ההגשה - להערים בנדיבות סלט על הברוסקטות החמות, לעטר בגבינה ולהגיש כמנה ראשונה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים