שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים.
5
שיטה ב' - לקלות במצנם.
6
שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב.
שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים.
5
שיטה ב' - לקלות במצנם.
6
שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב.