לןגן

ברוסקטה איטלקית בהשראת ג'יימי אוליבר

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 14/11/2017 | 02:40
ברוסקטה איטלקית בהשראת ג'יימי אוליבר

תקציר המתכון: אקדמה פשוטה וטעימה לארוחה איטלקית - לחם קלוי ועליו "גבעה" של סלט וגבינה מפוררת

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

1. הכמויות במתכון

2. לברוסקטות

3. לסלט של ג'יימי אוליבר

4. לעיטור

אופן הכנה

  1. ..................................................

  2. לברוסקטה - להבריש בשמן זית ולקלות

  3. ..................................................

  4. שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים

  5. שיטה ב' - לקלות במצנם

  6. שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב

  7. ........................................................................................................................

  8. הסלט של ג'יימי אוליבר - לבחוש היטב

  9. ההגשה - להערים בנדיבות סלט על הברוסקטות החמות, לעטר בגבינה ולהגיש כמנה ראשונה