תקציר המתכון: אקדמה פשוטה וטעימה לארוחה איטלקית - לחם קלוי ועליו "גבעה" של סלט וגבינה מפוררת
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
..................................................
לברוסקטה - להבריש בשמן זית ולקלות
..................................................
שיטה א' - לרסס מחבת פסים בשמן ולהלהיט. לקלות את הפרוסות כמה דקות מכל צד, עד שיווצרו פסי צריבה חומים
שיטה ב' - לקלות במצנם
שיטה ג' - לחמם את התנור ל-180 מעלות. להבריש את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים, להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 10 דקות. להפוך ולאפות עוד 5 דקות, עד לקבלת גוון חום-זהוב
........................................................................................................................
הסלט של ג'יימי אוליבר - לבחוש היטב
ההגשה - להערים בנדיבות סלט על הברוסקטות החמות, לעטר בגבינה ולהגיש כמנה ראשונה