1) בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד.
4
2)לרוטב:.
5
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות .
6
ואפשר להגיש.
7
בתאבון.
1
מתכון📘מהמזנון הפרטי שלי.
2
.
3
1) בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד.
4
2)לרוטב:.
5
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות .