פלפל גמבה ממולא אורז וירקות
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2017 | 09:26
תקציר המתכון:
זה טעים נקודה👌👌
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון📘מהמזנון הפרטי שלי
-
פלפל גמבה ממולא באורז וירקות
-
מצריכים הדרושים
-
15 חצאים של גמבה
-
1 כוס וחצי אורז עגול
-
1 בצל קצוץ =75 גרם
-
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
-
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות= 50 גרם
-
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
-
חופן כוסברה קצוצה
-
1 עגבניה מגורדת
-
5 שיני שום קצוצות
-
1 כף בצל יבש
-
1 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כף דבש
-
מלח לפי הטעם
-
מים
-
מצריכים לרוטב
-
1 בצל קצוץ
-
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות
-
כמה עלים של בזיליקום קצוצים
-
עגבניה מגורדת
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כף דבש
-
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
מתכון📘מהמזנון הפרטי שלי
-
-
1) בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד
-
2)לרוטב:
-
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דק🕰 ומסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים ומבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות
-
ואפשר להגיש
-
בתאבון