ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
3 סוגי גבינות רצויים (אמנטל/ צהובה/ בולגרית/ מוצרלה/ וכו')
-
-
פירורי לחם מוזהבים (אוסם)
-
אופן ההכנה
-
1
להכין 2 צלחות. אחת עם חביתה מהביצים ואחת עם הפירורי לחם.
-
2
מוציאים את קליפת הפטריות (יש שאוהבים להשאיר) וממלאים אותם בגבינות.
-
3
לשים בצלחת עם החביתה ואחר כך בצלחת עם הפירורי לחם. לטגן אותם במחבת עם שמן, להחליף צדדים. וכשזה מוכן, להניח על נייר סופג.
1
להכין 2 צלחות. אחת עם חביתה מהביצים ואחת עם הפירורי לחם.
2
מוציאים את קליפת הפטריות (יש שאוהבים להשאיר) וממלאים אותם בגבינות.
3
לשים בצלחת עם החביתה ואחר כך בצלחת עם הפירורי לחם. לטגן אותם במחבת עם שמן, להחליף צדדים. וכשזה מוכן, להניח על נייר סופג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים