ספר מתכוני מנות ראשונות
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להפריד כרובית לפרחים ..
-
2
לשטוף טוב טוב במים .
-
3
בסיר רחב להרתיח עד לריכוך תפוח אדמה אחד גדול חתוך לקוביות ואת פרחי הכרובית עד לריכוך..
-
4
בקערה, למעוך למחית את הכרובית ו תפואד ..
-
5
להוסיף את פירורי הלחם .
-
6
את הביצים ומלח, פלפל שחור גרוס ומעט כורכום..
-
7
ליצור מהעיסה צורה של לביבה, למעוך טיפה.
-
8
בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום, לטבול כל לביבה ולטגן במעט שמן..
-
9
ניתן להוסיף לעיסה גם פטרוזיליה קצוצה ובצל מטוגן , מוסיף המון..
-
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
להפריד כרובית לפרחים ..
2
לשטוף טוב טוב במים .
3
בסיר רחב להרתיח עד לריכוך תפוח אדמה אחד גדול חתוך לקוביות ואת פרחי הכרובית עד לריכוך..
4
בקערה, למעוך למחית את הכרובית ו תפואד ..
5
להוסיף את פירורי הלחם .
6
את הביצים ומלח, פלפל שחור גרוס ומעט כורכום..
7
ליצור מהעיסה צורה של לביבה, למעוך טיפה.
8
בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום, לטבול כל לביבה ולטגן במעט שמן..
9
ניתן להוסיף לעיסה גם פטרוזיליה קצוצה ובצל מטוגן , מוסיף המון..
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים