לןגן

לביבות כרובית

מאת: דורית כהן, פורסם: 11/09/2017 | 09:53
לביבות כרובית

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד כרובית לפרחים .

  2. לשטוף טוב טוב במים

  3. בסיר רחב להרתיח עד לריכוך תפוח אדמה אחד גדול חתוך לקוביות ואת פרחי הכרובית עד לריכוך.

  4. בקערה, למעוך למחית את הכרובית ו תפואד .

  5. להוסיף את פירורי הלחם

  6. את הביצים ומלח, פלפל שחור גרוס ומעט כורכום.

  7. ליצור מהעיסה צורה של לביבה, למעוך טיפה

  8. בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום, לטבול כל לביבה ולטגן במעט שמן.

  9. ניתן להוסיף לעיסה גם פטרוזיליה קצוצה ובצל מטוגן , מוסיף המון.

  10. בתאבון ובהצלחה 🌹