מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו , מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה שתיים.
מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומכבים את האש.
מניחים בצד לצינון.
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר ..
3
לצורה של השושנים;.
4
לוקחים עלה פילו, מרססים בשמן ומתחילים לסובב מהאמצע של הבצק בתנועה סיבובית עד הסוף, שמים מילוי באמצע וסוגרים את הדפנות מעל המילוי ואז הופכים ומקבלים צורה של שושנה..
5
מרססים מעל עוד קצת שמן ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה..
6
מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום..
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה..
8
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤..
1
אופן ההכנה:.
2
שימו לב- כשעובדים עם פילו תמיד לדאוג שיהיה מכוסה במגבת לחה אחרת זה מתייבש ונשבר ..
3
לצורה של השושנים;.
4
לוקחים עלה פילו, מרססים בשמן ומתחילים לסובב מהאמצע של הבצק בתנועה סיבובית עד הסוף, שמים מילוי באמצע וסוגרים את הדפנות מעל המילוי ואז הופכים ומקבלים צורה של שושנה..
5
מרססים מעל עוד קצת שמן ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה..
6
מורחים מעל ביצה ומפזרים שומשום..
7
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד להזהבה יפה..